Kontakt info@getsporty.no

Firmagaver til de ansatte

Det er viktig å skape et godt arbeidsmiljø og sørge for at de ansatte føler seg verdsatt. Den beste gaven til de ansatte er noe de kan bruke. Pyntegjenstander gjør ikke annet enn å stå til pynt, så hvorfor ikke velge nyttige gaver i stedet?

gaver til ansatteAlle vet at trening er sunt, og firmagaver til ansatte kan også bidra til bedre helse for de ansatte. Treningsklær er praktisk og en kjempefin gave som helt sikkert kommer til nytte. Kanskje blir de ansatte oppmuntret til å trene mer, og mens de trener kan klærne reklamere for firmaet. Velg gjerne klær som passer til ulike aktiviteter, enten de ansatte foretrekker å trene i treningsstudio, eller heller vil gå en tur i nabolaget. T-skjorter, treningsjakker, hettegensere eller bukser er gode valg.

I Norge er det ganske vanlig å ha et treningsopplegg på arbeidsplassen, for eksempel et eget gym på jobben, eller subsidiert trening på treningssenter eller personlig trener – Nettavisen

Velg klær som blir brukt

Sats på klær som egner seg til ulike kroppsformer, for det er ikke alle som liker tettsittende topper og tights. Målet må være at klærne blir brukt, så velg basisplagg som alle kan like. Da er det størst sannsynlighet for at klærne blir brukt. Dersom du skal ha noen reklameeffekt av klærne, må de jo brukes. Dessuten kan behagelige klær bidra til økt treningsglede og få de ansatte i bedre form. Da vil du tjene på dette også, gjennom at de ansatte får bedre helse og økt overskudd i hverdagen.

  • Klær for alle
  • Basisplagg
  • Reklameeffekt av klærne

Få fram et budskap

Trykk firmalogoen på klærne, et sted der den er synlig. Få gjerne fram et budskap, for eksempel hvilke varer eller tjenester dere leverer, og husk at humor ofte gjør budskapet enda mer effektivt. Så kanskje du kan finne på et morsomt slagord. Plasser gjerne logoen på litt uventede steder, der de blir lagt ekstra godt merke til. Det er bare å bruke fantasien, for å lage klær som skiller seg litt ut fra mengden.

Miljø i fokus

Det snakkes mye om miljøproblemer, og heldigvis finnes det miljøvennlige klær du kan bestille. Velg økologisk bomull, som bidrar til en mer bærekraftig klesproduksjon. Dette kan koste litt mer, men samtidig viser du at firmaet tar ansvar for miljøet.