Kontakt info@getsporty.no

Fotball-looken 2016

Trendene har endret seg mye siden fotballkampene i tidligere tider. Sammenlignet med nokså korte shorts og tekstiler og sko med langt mindre komfort tidligere, stiller spillerne i dag med et langt mer fleksibelt antrekk på banen.

fotball-EM

Har du et øye for trender, har du sikkert lagt merke til de fargerike fotballskoene spillerne bruker under de største mesterskapene. Alt utstyr eller påkledning kontrolleres av dommeren, som må registrere at det ikke er til fare for spillerne.

Legg merke til at shortsen går rett over kneet, og de har høye strømper og fotballsko med pigger som ikke skader underlaget på banen. Overdelen er som regel en trøye som puster, med v-hals og korte ermer. Spillerne har også lov til å ha en t-skjorte under fotballtrøya.

“Med noen enkle ombygginger kan ei vanlig fotballtrøye måle både hjerterytme og væsketap, og så sladre til benken ved hjelp av en liten radiosender. Skjorta kan til og med skjule en mottager som begynner å vibrere så smått når treneren vil ha kontakt.”

Opplev fotball-looken under Euro 2016 og fyll garderoben med Adidas, Nike, Pro Touch og Umbro. Fotballtøyet og treningstøyet, som shortser, sokker, fotballnikkerser, treningsbukser og gensere, er alle spesielt tilpasset fotballspillerens aktivitets- og bevegelsesmønster.

Det er gøy å spille fotball med de riktige klærne og utstyret. Samtidig er det mye lettere å kunne fungere optimalt på banen i hele 90 minutter, om ikke lenger.

For å bli banens spiller er det viktig å ha det riktige antrekket og utholdende kondisjon. Fargene på draktene er som regel lagfargene, noe som gjør det lett for spillerne å kunne samarbeide på banen.

Sammenlign prisene på nettet og i forretningen, og bestill identisk fotballdrakt som ditt favorittlag bærer under fotball-EM i sommer. Ta på deg utstyret og lev deg inn i fotballfesten 2016!