Kontakt info@getsporty.no

Sats på ditt lag i fotball-EM

Våren har kommet, og det betyr bare én ting for deg som er fotballinteressert: Igjen kan du heie fram og tippe på ditt favorittlag! EM 2016 er snart i gang, og allerede nå kan du begynne å tippe på kampene. Som alle andre som har den samme interessen du har, har du mye å glede deg til i ukene fremover!

fotball

Spenning i hverdagen for fotballentusiaster

Interessen for fotball blir bare større og større, og en morsom bieffekt av fotballinteressen er at du også kan tippe på mange forskjellige ting under årets EM.

I sluttspillet kan du for eksempel tippe på 24 lag sammenlignet med det gamle sluttspillet, hvor du hadde 16 lag å tippe på. Eller du kan peile ut hvilke spillere du tror scorer flest mål, hvem som scorer eller kanskje får utdelt kort. Har du fulgt med lenge i fotball, kan du kanskje peile ut hvem som vinner. Blir det atter en spansk eller tysk seier? Eller hvilke lag har så langtstukket av med seieren flest ganger? Eller blir det kanskje Frankrike igjen? Tippet du på Frankrike som det beste laget i 1984, husker du sikkert gleden da de kom på første plass og ble kronet til Europas beste fotballag! Kanskje blir det reprise i år 2016, når Frankrike atter en gang arrangerer turneringen i EM? For Ola Nordmann blir kanskje spørsmålet om Norge overlever storfavoritter som Italia, Kroatia, Bulgaria, Aserbajdsjan og Malta. Klarer Norge presset? Tør du å være patriotisk, eller kanskje er det andre detaljer som interesserer deg mer? Det er forventet mye av Belgia for den som ønsker et gulltips! Enten du har et hjerte som banker for storfavorittene, eller om du er har mer sære favorittlag som du heier på, kan du følge EM med hjertet i halsen og med svette håndflater – for her blir det mye spenning!

Del interessen med gode venner

Enten du er ny fotballsupporter eller om du er gammel i gamet, er dette en interesse du ikke er alene om å ha. Hvorfor ikke invitere til fotballfest hjemme i sommer? Når favorittlaget står på grensen til seier, og spenningen står i taket mens kampen pågår, er det ingenting som er bedre enn å dele følelsen med gode venner. Og om dine nærmeste venner ikke heier på det samme laget som deg, spiller det ikke så stor rolle. Det kan være like morsomt å ha fotballfest, uansett hvilket lag man holder med. Og en grillfest i godt lag er det sjelden noen som takker nei til!

Del tips på nett

For deg som er skikkelig fotball-fan, er det mengder av nettsider der du kan dele tips og triks med likesinnede. Her kan dere diskutere alt som har med kamper, spillere og sjanser å gjøre – og få utløp for frustrasjon dersom favorittlaget ikke gjør det like godt som forventet (eller håpet). Meld deg gjerne inn i diskusjonsfora med andre fotballentusiaster – og få gode tips hvis du også har tenkt å tippe på kampene eller andre oddsmuligheter under Odds-EM 2016. Tvi tvi!