Kontakt info@getsporty.no

Trening sammen med andre virker oppkvikkende

På et treningsstudio er det mange som både trives med å trene for seg selv og i grupper. For de som trener på egen hånd trengs det mange treningsapparater, og et stort utvalg av disse finner du hos http://www.casallpro.no/.

Gruppetrening derimot, er noe som brer seg mer og mer. Det har nok noe med fellesskapet å gjøre, det er for eksempel mange som synes det er morsommere å ta en joggetur når hunden er på slep. En hund kan man ikke ha samtale med, men likevel er det godt å ha selskap av et annet levende vesen. Dette blir da også tilfellet når man trener, og gruppetreninger har som oftest en instruktør eller leder som vet hvordan tingene skal gjøres.

Gruppetrening i et basseng er moro for mange, og trening i vann er veldig effektivt da man bruker mer av kroppen, treningen har lite skadepotensial og man får stimulert mange muskelgrupper.

 

Trendene for trening fremover går i flere retninger

 

På treningsstudio vil man se mer og mer av folk som legger lista høyt når det gjelder vekter og harde økter. Høyintensitetstrening er nemlig veldig hett for øyeblikket. Det vil si at man i kortere perioder trener veldig intenst, med høy fart og tunge løft, og så følger en hvileperiode før neste økt starter.

Det er også lurt for eiere av treningsstudioer å ha mange apparater og løse vekter, for det prioriteres nå styrke fremfor kondisjonstrening. Det å løpe og sykle er naturlig nok enklere for mannen i gata å gjøre uten et treningsstudio – det er bare å skaffe seg en sykkel eller et par gode løpesko for å ta hånd om treningen selv.

Vekter og store apparater er det vanskelig å få plass til hjemme, derfor går folk til et treningsstudio for å få tilgang til det. Personlige trenere vil også kunne gi gode råd og effektive treningsøkter til de som vil ha det, og de vil fortere kunne se resultater av treningen sin.